Jövőkép és alapértékek

Amelyek meghatározzák a mindennapjainkat

Elkötelezett célunk az emberek mindennapjait örömteli pillanatokkal gazdagítani, a legjobb ropogtatnivalókat kínálva.

Célunkat a magyar sajátosságokra és a nemzetközi tapasztalatokra építve, folyamatos fejlesztéssel, kiváló termékminőséggel és minden területen kiemelkedő teljesítménnyel érjük el.

Alapértékek

Felelősségteljesen gondolkodunk

Minden tettünkért felelősséget vállalunk, akár ügyfeleinkkel, akár dolgozóinkkal, akár üzleti partnereinkkel és – természetesen – akár a környezetünkkel kapcsolatos ügyekről van szó.
Hiszünk abban, hogy a feddhetetlenség, elszámoltathatóság és megfelelő kockázatkezelés nélkülözhetetlenek egy társaság működéséhez.
Jövőbeli sikeres működésünk kulcsa egyrészről a vállalkozás hosszú távú szempontok alapján történő működtetése, másrészről a teljes ellátási láncot figyelembe vevő, szigorú CSR (társadalmi felelősségvállalási) politika megvalósítása.

Vállalkozó szellemben cselekszünk

A társaság saját tulajdonban tartása megkülönböztet minket versenytársainktól és függetlenséget biztosít.
Erős ügyfél-központúságunk segít tevékenységünket a megfelelő irányban fejleszteni. Fő piacainkon piacvezető szerepre törekszünk, a teljes portfóliónk tökéletes kihasználásával.
Szervezetünk rugalmas és piacközeli. Hatékony és pragmatikus hozzáállással dolgozunk, élvezzük a kihívásalapú szervezeti kultúrát, és minden területen a tökéletességre törekszünk.

Közösen fejlődünk

Célunk a növekedés. Célkitűzéseink eléréséhez márka- és termékportfóliónk sokszínűségére, kulturális sokszínűségünkre, és munkatársaink tapasztalatára és tehetségére támaszkodunk.
E sokszínűség és gazdagság segít a folyamatos fejlődésben, a legmagasabb minőség biztosításában, és újabb és újabb innovatív termékek folyamatos piacra dobásában.
Hiszünk a bizalom, átláthatóság, nyílt kommunikáció és multidiszciplináris döntéshozatal fontosságában. Csak erős, összetartó csapatként biztosíthatjuk sikeres működésünket.