Az Intersnack a magyar gazdaságért

Vállalatunk több mint 20 éve van jelen Magyarországon.

Vállalatunk 1991 óta a magyar élelmiszergazdaság része. Ha egybegyűjtenénk azt a búzát, amelynek a lisztjét a győri üzemünk egy év alatt feldolgozza, akkor minden 200. hazai búzaszem ebbe a kupacba kerülne. A gyár 200 dolgozót foglalkoztat. Szinte mindenki a városból és a környékéről jár be. Az itt sütött termékeink zöme egyébként a magyar-termék rendelet szerint hazai terméknek, kisebb részük pedig hazai gyártású terméknek minősül.

Gyártás, adózás, export...

Szakmai együttműködés

Az Intersnack fontos szerepet vállal az Élelmiszer Technológia Fejlesztési Klaszterben. A Klaszter összefogja a Kisalföld gabonatermelőit, malomiparát, sütőipari vállalkozásait, a kapcsolódó tudományos szférát. A Klaszterben a gazdától a pékig mindenki azon dolgozik, hogy hatékonyabbá tegyük a termékpályát, innovatív és táplálkozás élettani szempontból értékesebb terméket kínáljunk a végfogyasztónak, új exportlehetőségeket tárjunk fel, közösen pályázzunk.

Rendszeres termékadományok

2011 óta vállalatunk a Magyar Református Szeretetszolgálat kiemelt támogatója. A református egyház történelmi okok miatt az ország keleti, észak-keleti harmadában, valamint a már határon túli Kárpátalján,  tehát éppen a legszegényebb területeken rendelkezik fejlett elosztó hálózattal. A Szeretetszolgálat főleg ruházattal, alapélelmiszerekkel segíti a rászorulókat. A sós snack-ek nem sorolhatók ide. Mégis örömmel adjuk a legelesettebbeknek a termékeinket, mert éppen azáltal, hogy nem létfontosságúak, apró örömöt, egy maroknyi minimális luxust, egy villanást jelentenek számukra abból a világból, ahol nem a túlélésről szólnak a mindennapok.
http://jobbadni.hu/partnereink/kiemelt-tamogatoink/